Find Dit Niveau

Hvis du er nybegynder til programmering og har lyst til at programmere, skal du starte her.

Hvis du er en begynder til programmering så skal du have prøvet noget som Scratch og set hvad det er og prøvet det og har fået noget til at ske.

Er du lidt øvet har du lavet dit første spil i scratch og har også fået kigget på noget Micro:Bit, MBot eller Lego Mindstorms.

Er du øvet har du et godt kendskab til Scratch og har lavet en del med MBot, Micro:Bit eller Lego Mindstorms.

Er du god til hardware eller software? Det skal du finde ud af nu. Du skal derfor vide hvad ord som software og hardware betyder og ord som dem. Du skulle gerne være “Mester” til Scratch hvis du ikke har lagt det “Nemme” fra dig. Nu ville du være god nok til at begynde på tekst programmering og starte på noget som Html5 eller Python. Du burde også kende noget til if sætninger if else, for loops…

Er du rigtig god til at programmere kan du det basale af tekst programmering. Du skulle også gerne kunne minimum et sprog så godt at man ville kunne sige noget til dig du skulle lave og du så kunne programmere det og finde svar på spørgsmål på nettet. Du skal så nu til at lære flere sprog der kan være sværer på en del punkter. Hvis du er en hardware guy ville jeg foreslå Arduino eller Raspberry Pi. Hvis du er på software kunne du begynde på C eller noget i den stil.

Er du totalt avanceret til at programmere kan du nogle sværre sprog så man ville kunne sætte dig igang. Hvis du har tænkt dig at lære at hacke kunne du prøve Overthewire eller noget lignene. Du behøver snart ikke meget hjælp mere udover nettet eller bøger.

Derfor virker denne knap ikke

Hvis du er ekspert i området hardware eller software behøver du ikke mere hjælp. Du vil kunne klare dig selv med Wikipedia og forumer. Hvis du er så god til at programmere ville du sagtens kunne lave apps og lignene. Hvis du lærte binær kode nu kunne du lave dit eget sprog.

Derfor virker denne knap ikke